Ginko nameštaj

O Nama

Preduzeće GINKO, osnovano 1993. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, visokog kvaliteta.
Na početku, GINKO je proizvodio samo jedan tip trpezarijskog programa. Danas GINKO u svom proizvodnom programu ima oko 100 različitih
proizvoda koji imaju visok kvalitet, moderan dizajn, udobnost, originalnost.

Naš Moto

Osnovno usmerenje je proizvodnja stolica, barskih stolica, stolova, niskih stočića, fotelja, polufotelja, dvoseda, komoda, vitrina za trpezarije, nameštaj za opremanje restorana, kafića, hotela, lokala.... Naš osnovni moto je KVALITET i brzina isporuke. Kroz dugogodišnji rad smo se uverili da je reč naših kupaca najkvalitetnija reklama.

FSC standard

Vodeći računa o životnoj sredini i pravilnom korišćenju prirodnih resursa opredelili smo se za uvođenje FSC standarda, koji smo dobili među prvima u Srbiji. Svi naši proizvodi se ispituju na ovlašćenom "Insitutu za preradu drveta" Beograd gde redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitet. U toku tehnološkog procesa vodi se briga o tehnološkom otpadu pri čemu se deo koristi za sopstvene potrebe a deo se briketira, samim tim minimalno zagađujemo životnu sredinu.
Ginko namestaj