Osnovano kao porodična firma 1993. godine, preduzeće GINKO već skoro 30 godina posvećeno i predano prati svoju misiju i viziju. Od samog početka specijalizovali smo se za proizvodnju nameštaja i to pre svega stolova i stolica od punog drveta.


Na samim počecima poslovanja, proizvodili smo samo jedan tip trpezarijskog programa koji smo plasirali kroz maloprodajne salone drugih prodavaca nameštaja. Dok je danas preduzeće Ginko prepoznatljiv brend za nameštaj od punog drveta i sinonim za kvalitet prema mišljenju naših kupaca.

U proizvodnom programu i prodajnom portfoliju imamo više od 150 različitih proizvoda visokog kvaliteta i modernog dizajna sa posebnim osvrtom na udobnost, funckcionalnost i originalan dizajn svakog komada nameštaja.

Proizvodni proces odvija se u proizvodnoj hali površine 20.000 m2, na najsavremenijim mašinama i opremi poslednje generacije, a sve prema evropskim standardima.

Trenutno zapošljavamo preko 70 ljudi, a naša četiri inženjera drvne industrije i njihovi izuzetno obučeni timovi svojim profesionalnim pristupom uspeli su da do sada realizuju velike projekte u hotelijerstvu i ugostiteljstvu bez reklamacija kupaca i bez probijanja dogovorenih rokova, što je naš imperativ u poslovanju.


Play video
Naš moto:

Kvalitet i brzina isporuke

Od osnivanja preduzeća želja i cilj su nam da potencijalnim saradnicima pokažemo naš kvalitet, posvećenost i zalaganje za svakog kupca kako bi budući partneri stekli poverenje i sigurnost u realizaciji velikih i zahtevnih projekata opremanja.

Vremenom osnovno usmerenje nam je postalo proizvodnja nameštaja za opremanje hotela, restorana i lokala, a naš osnovni moto kvalitet i brzina isporuke, prepoznalo je na stotine naših kupaca koji nam ukazuju poverenje već skoro trideset godina. Kroz dugogodišnji rad smo se uverili da je reč naših kupaca najkvalitetnija reklama.


FSC Logo

FSC standard

Model održivog razvoja kao postulat savremenog poslovanja sprovodimo svakodnevno i sa posebnom pažnjom. Među prvim preduzećima u Srbiji uveli smo FSC sertifikat, čime smo dokazali da izuzetno vodimo računa o životnoj sredini i pravilnom I kontrolisanom korišćenju prirodnih resursa. Svi naši proizvodi se ispituju od strane ovlašćenih državnih instutucija i na "Insitutu za preradu drveta" Beograd redovno dobijaju najvišu Q1 ocenu za kvalitet. U toku tehnološkog procesa vodi se računa o tehnološkom otpadu, prateći i poštujići sve propisane standarde i zakonske regulative.


Reference

Ako vam je potrebna inspiracija za enterijer, naše reference su odlično mesto odakle možete da počnete svoje istraživanje.

Pogledaj reference →
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram