Proizvodi

Naša ponuda nameštaja, stolice, fotelje, lounge fotelje, barske stolice, stolovi, barski stolovi, niski stočići baštenski nameštaj, obogatiće enerijere vaših ugostiteljskih objekata i domova. Kvalitetni materijali, dizajn i udobnost opravdaće naš višegodišnji rad na polju proizvodnje kvalitetnog i postojanog nameštaja.

Stolice

Stolice su nezaobialzni deo za opremanje enterijera i uređenje modernih domova. Dizajnirane, prema modernim standardima i izrađene od kvalitetnih materijala za izradu nameštaja.
Pogledaj →

Fotelje

Naše fotelje su pravo rešenje za opremanje enterijera, modernih restorana, hotelskih barova ili za uređenje vašeg doma.
Pogledaj →

Lounge fotelje

Naše fotelje su pravo rešenje za opremanje enterijera, modernih restorana, hotelskih barova ili za uređenje vašeg doma.
Pogledaj →

Barske stolice

Barske stolice iz naše ponude u kombinaciji sa barskim stolovima, prvi su izbor prilikom opremanja kafića, barova, restorana, hotela i modernih enterijera savremenih domova.
Pogledaj →

Stolovi

Naši trpezarijski stolovi su pažljivo dizajnirani i namenjeni su okupljanju i uživanju cele porodice u toplini doma ili prilikom slavlja u omiljenom restoranu.
Pogledaj →

Barski stolovi

Barski stolovi u kombinaciji sa barskim stolovima, nezaobilazni su komadi nameštaja prilikom opremanja vaših barova, uređenja kafića ili vašeg barskog kutka.
Pogledaj →

Niski stočići

Stočići za vaše dnevne sobe, klubove, kafiće i restorane, komad nameštaja koji može da oplemeni vaš enterijer i načiniti ga modernim i nezaobilaznim.
Pogledaj →

Baštenski program

Program baštenskog nameštaja iz naše ponude je spoj dizajna i kvaliteta, ergonomije i udobnosti i lako se uklapa u enterijere svih stilova.

Pogledaj →

Reference

Ako vam je potrebna inspiracija za enterijer, naše reference su odlično mesto odakle možete da počnete svoje istraživanje.

Pogledaj reference →

Štof karta

Posedujemo katalog od desetina kvalitetnih štofova od kojih možete birati kako bi kreirali baš ono što vam je potrebno za Vaš enterijer.
Preuzmi

Dezen drveta

Naš nameštaj je načinjen od najboljeg drveta, a o benefitima drveta kao prirodnog materijala nije potrebno dodatno govoriti. 
Preuzmi

3D modeli

Za naše verne klijente obezbedili smo 3D modele našeg programa kako bismo Vam olakšali dizajniranje enterijera.
Preuzmi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram